5 Simple Techniques For prefabrik ev

Wiki Article

Bu hizmetleri firmadan alabileceğiniz gibi kendi seçtiğiniz ustalardan da alabilirsiniz. Aşağıda bulunan fiyatlar tamamen tahminidir. Anahtar teslim hizmetimiz yoktur.

Prefabrik ev fiyatlarının geleneksel evlere göre oldukça aşağıda olduğundan bahsetmiştik. Peki m2 bazlı ortalama fiyatları karşılaştırdığımızda nasıl bir tablo karşımıza çıkıyor.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-9 ton arasında değişir.

Bu kampanyalar genellikle belirli bir süre için geçerli olur ve müşterilere ekonomik avantajlar sağlar. İşte kampanyalı prefabrik evler hakkında detaylı bilgi:

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Prefabrik evler yaz kış yaşanılabilir mi ? SoğUnited kingdom ya da Sıcak bölgelerde kullanılabilir mi ? 

Prefabrik ev firmaları arasından tercih yapacak olursanız dikkat etmeniz gereken en önemli unsurların prefabrik başında kullanılan malzemelerin kalitesi, satış öncesi ve sonrası iletişimde olacağınız bir firma olmalıdır.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Burada bir prefabrik evin imalatını ve prefabrik evin ve çelik evin kurulu halde örneklerini görüp deneyimleyebileceksiniz. Bu tecrübeyi edindikten sonra alanında uzman satış temsilcilerimiz sizinle derinlemesine prefabrik evi hakkında toplantı yapacaklardır. Ve istemiş olduğunuz prefabrik evin detaylarını konuştuktan sonra resmi sözleşme ve ödemeleriniz tamamlandıktan sonra imalat aşamasına geçilecek üretim bittikten prefabrik ev sonra sizin istediğiniz tarihte sevk edilecektir.

Montaj aşamalarında aldığımız güvenlik önlemleri ile montaj ekibimiz ve yapı malzemelerine bir zarar gelmemesi için dikkat ettiğimiz önemli bir unsurdur. İş güvenliği bu konuda hassas olduğumuz bir konudur.

Hazır ev ısı ve ses yalıtımıyla beraber yapı güvenliğiyle de üstün. Çift taraflı iki özel levha arasına izolasyonlu ısı köprüsüne izin vermeyen özel dolgu ile dış duvarda ten cm duvar kalınlığı yapıya sıcak ve soğuk havada iklimlendirme kolaylığı sağlıyor. prefabrik ev modelleri Çift camlı prefabrik ev modelleri pvc pencereler yapı bloklarına adeta lego gibi geçerek montajlandığından bu izolasyon daha da artıyor.

Bina ile zemin arasında ihtiyaç duyulabilecek yalıtım uygulamaların yaptırılması. Zemin betonu için gerekli hafriyat gibi işlemlerin yapılması.

Üretimi tamamlanan prefabrik prefabrik ofis binası, konut benzeri yapı yapıda kullanılacak tüm malzemeleriyle kamyon veya uluslararası taşımacılıkta kullanılan deniz konteynerine yüklenerek kullanım yerine sevk edilmektedir.

Report this wiki page